Newsgroups   fantastik.spil   Reply   Preferences   Help


Subject: Puzzle Agent
From: andreas jensen soe [at] yahoo.com (Andreas Søe)
Date: Oct 07 2019 17:01:41

Puzzle Agent 1 og 2 (2010 og 2011):

Puzzle Agent er et spil fra Telltale Games. Det er et point og click men det er ikke pege og klikkene der er det svære. Det svære ligger i at finde ud af de mange puzzle minigames som findes i Puzzle Agent. Hver gang agenten spørger om noget, får man typisk et minigame som et af spørgsmålene. De kan også findes i omgivelser.

Historien er at Nelson Tethers arbejder for FBI's bureau for puzzles. Der er også andre bureauer som paranormal research og andet. I byen Scoggins er viskelæder fabrikken lukket efter en uidentificeret ulykke. FBI skal bruge deres viskelædere og Nelson Tethers tager afsted for at opklare hvad der er sket.

Nelson snakker med lokale i byen og oplever også en del overnaturlige ting. Han kommer ud i rummet og han møder "the hidden people". De er en race af levende havenisser. Han bryder også ind en del steder for at finde spor. Han er ved at blive dræbt på et tidspunkt men overlever.

Atmosfæren i spillet er meget lig Coen Brødrenes Fargo film. Det er oppe i Minnesota, hvor de fleste nedstammer fra skandinavere. Dette er ligesom i filmen. Jeg er dog ikke så vild med alle Coen Brødrenes film. De kan være meget voldelige som f.eks. No Country for Old Men. Fargo indeholder udpenslet vold men Puzzle Agent gør det ikke. Huset i Magstræde viser tit The Big Lebowski. Det er en så populær film at alt bliver udsolgt med det samme. Coen Brødrenes film er meget populære.

Det andet spil har puzzles som er en del nemmere end etteren. Der er også kommet achievements for hver puzzle, hvis man er interesseret i det. Toeren giver svar på en masse som ikke blev afsluttet i etteren. Du kan få de to Puzzle Agent på Steam. Jeg var godt underholdt af Puzzle Agent. 8,5 ud af 10.

Oct 7  o Puzzle Agent  Andreas Søe