Newsgroups   fantastik.spil   Reply   Preferences   Help


Subject: Shardlight
From: andreas jensen soe [at] yahoo.com (Andreas Søe)
Date: Jul 26 2018 21:43:53

Shardlight er et spil fra Wadjet Eye Games. Det er fra 2016. Det er et point-og-click.

Det foregår i en post-apokalyptisk fremtid. Nogle asiatiske lande som var slået sammen i en organisation, der hedder S.P.A., bombede resten af verden, fordi de ikke kunne få de ressourcer de ville have. Nu er verden i ruiner. Der er også en sygdom, som hedder green lungs, hvor folk kommer i karantæne resten af deres liv. Folk får lys gennem grønne krystaller de såkaldte "shards". Når man får kommer døden som "the grim reaper" og tager dig. Der er også ravne med røde øjne som kommer.

Man spiller en kvindelig hovedperson som er ude på et job. Det er lottery jobs, hedder det i spillet. Man får vaccine ved at udføre et job for regeringen. Så skal hun ud for at genstarte en atomreaktor i en bunker. Hun finder en døende mand som beder hende om at give et brev til en person ved navn Danton. Manden er i store smerter og beder hende slå ham ihjel. Det kan man gøre eller lade være.

Hovedpersonen har også green lungs men prøver at skjule det for ikke at komme i karantæne. Regeringen har folk i klassisk renæssance-tøj og -våben. Deres leder har en form for kunsterisk gasmaske. Man kan ikke se hans ansigt.

Det er en lille historie. Jeg er kommet to-tre timer ind i spillet. Jeg skriver mere om det senere.

Jul 26  o Shardlight  Andreas Søe