Newsgroups   fantastik.spil   Reply   Preferences   Help


Subject: Deadly Premonition
From: andreas jensen soe [at] yahoo.com (Andreas Søe)
Date: Jun 24 2019 17:21:06

Jeg har lige spillet Deadly Premonition til Xbox 360.

Det er et detektivspil lidt i stil med Twin Peaks. To drenge er ude at gå med deres bedstefar. De finder en dame som er skåret op og hængt i et træ. De ved hvem det er men man kommer ikke ind på den nærmere tilknytning.

Der er en FBI-agent som bliver sat på sagen. Han kører sin bil om natten ud til stedet. Her er han ved at køre en mand ned som går i rød regnfrakke med en stor økse. Det er angiveligt morderen. Agenten kører galt i sin bil og ender med den på hovedet inde i en skov. Han kæmper sig vej ud af skoven ved at skyde zombier og starte generatorer for at åbne porte. Tilsidst er han ved at blive dræbt af morderen. Han kæmper sig vej ud til en hovedvej og kommer ud til den lokale sherif og hans kvindelige hjælper. Så tager han ind til et motel i den lokale by Greenvale. Sheriffen tager sig af bilen i skoven og kan ikke forstå hvorfor FBI tager sig af et simpelt mord.

Spillet er noget arkadeagtigt. Jeg kan bedre lide PC-spil. Man samler alle mulige medaljer op. Når man skyder zombie er det som på en arkade-maskine.

Jun 24  o Deadly Premonition  Andreas Søe