Newsgroups   fantastik.spil   Reply   Preferences   Help


Subject: Fallout New Vegas
From: andreas jensen soe [at] yahoo.com (Andreas Søe)
Date: Feb 18 2018 09:58:50

Jeg er i gang med at spille Fallout New Vegas. Det er et rollespil og skydespil. Man spiller i en post-apokalyptisk verden. Det er en alternativ historieskrivning, hvor historien gik anderledes efter 50'erne. Man skal tænke sig 50'ernes science fiction-historier. Der er masser af den slags historier i Fallout-spillene.

I Fallout New Vegas er det meget åbent hvilke organisationer som man vil holde med. Det er lidt ligesom Morrowind. Det kan jeg rigtigt godt lide. Man har stor frihed for forskelligt rollespil. Man kan designe sin karakter på alle mulige måder. Man laver nu og da checks på ens evner for at se om man er dygtigt nok til at komme videre.

Fallout New Vegas foregår ude i Nevada-ørkenen. Jorden har været igennem en atomkrig. Folk har overlevet i underjordiske beskyttelsesbunkere. Mange har også overlevet udenfor og blevet en slags mutanter. Bunkerne har været sociale eksperimenter af forskellig slags. Der er f.eks. en bunker med 1 mand og 999 kvinder. Der var også en med 999 mænd og en kvinde. Så var der en hvor døren aldrig lukkede helt og en hvor den ikke kunne åbnes.

Der er cirka fem organisationer som slås om magten i Fallout New Vegas. Der er den mystiske Mr. House som spilleren kommunikere ved via en terminal. Han slås med andre i verdenen. Spilleren vælger hvilken side han vil tage. Der er også masser af sidemissioner.

Det er et meget stort spil. Jeg har set folk bruge mere end 300 timer på spillet på Steam.

Feb 18  v Fallout New Vegas  Andreas Søe
Feb 18  `T Re: Fallout New Vegas  Andreas Søe
Feb 18  .`- Re: Fallout New Vegas  Andreas Søe