Newsgroups   fantastik.spil   Reply   Preferences   Help


Subject: Jules Vernes Journey to the Center of the Moon
From: andreas jensen soe [at] yahoo.com (Andreas Søe)
Date: Apr 18 2018 20:35:34

Spillet er en anderledes fortælling af Jules Vernes Journey to the Moon. I bogen fløj hovedpersonen rundt om månen men landede ikke på den. I spillet lander man på månen. Det er fra Microids og fra 2005. Det er et point og click adventure.

I spillet starter man i rumkapslen som er sendt op af en kanon. Der er to andre personer i kapslen men de har begået selvmord pga. der ikke er luft nok til tre personer. Kapslen har ikke nogen rakat nedenunder men har fart fra kanonen.

Man lander på månen ved at starte to små bremserakatter. Man smider også en masse ting ud for at mindre fart på. På månen er der en atmosfære som kommer frem, når det bliver dag. Hovedpersonen kan ikke bare sidde inde i kapslen og kukkelure, siger spillet. Han må ud og udforske månen.

Man er landet på månen ved et krater. Der er civilization på månen og fem forskellige planter. Planterne er fjendtlige men jeg fandt en måde at styre dem på. Man kan lave forskellige retter mad ud af planternes frugter. Man tager to slags frugter på en stegepande og steger dem. Der var nogle aliens på månen som jeg fik til ro ved at give dem forskellige retter. Der er også et sprog som man skal have lært. Der er forskellig civilization på månen. Man kommer forbi en del maskiner.

Alt i alt er det en meget anderledes fortælling end den Jules Verne skrev.

Apr 18  o Jules Vernes Journey to the Center of the Moon  Andreas Søe