Newsgroups   fantastik.spil   Reply   Preferences   Help


Subject: Cultures
From: andreas jensen soe [at] yahoo.com (Andreas Søe)
Date: Nov 17 2018 11:01:33

Cultures er en serie på fire spil. De er lavet omkring 2001-2003. De er realtime strategy spil som har elementer af The Sims i sig.

Man spiller en vikinge-civilization som skal overleve og besejre sine fjender. Man starter på hver bane med en samling vikinger. De bygger nogle hytter til at bo i og en jægerhytte. Så kan en af dem gå på jagt. Mændene arbejder og kvinderne sørger for hjemmene. Man løber tør for jagtbytte og er nødt til at komme videre. Man bygger bondegårde, møller og bagere. Så skal man have en større befolkning. Man bygger hele civilizationen op. Hver mand får en profession. Der er 30 forskellige professioner. Det er et komplekst spil.

Befolkningen har også forskellige behov. Man skal sørge for mad til folk. På sværere sværhedsgrader skal man også sørge for underholdning og religion til folk. Man bygger hytter eller huse som folk kan bo i. Bagefter tildeler man folk et sted at bo. Man får folk til at gifte sig og få børn. Når børnene er 11 år begynder de at arbejde. Man kan blive skoler, så man hurtigere kan uddanne folk end at de skal lære fagene selv.

Man skal også sørge for sko til folk. Man kan få en bygning og folk til det. Man fører krig mod fremmede stammer. Alle mænd i samfundet har et job og kvinderne sørger for mændene. Folk hviler sig mere ved at have en bolig at sove i end at sove på jorden.

Der er en lang kampagne gennem de fire spil som fortæller om vikingerne opdager Amerika og opretter en civilization der. Det bliver en kamp mellem godt og ondt. De sætter videre til en rejse gennem Europa til Byzans for at besejre selveste Midgårds-ormen. Guden Loke er bag denne og Loke ønsker at hævne sig.

Der er mange hundrede timers spil i de fire spil.

Nov 17  o Cultures  Andreas Søe